Mill Hill Restaurant and Public House

  • commercial
  • retail

Nicolas Tye Architects were involved in the two phases of restoring the local drinking and dining venue at the Adam and Eve Pub in Mill Hill, London. The site is located along the Ridgeway Lane and lies within the Mill Hill Conservation area.

The first phase involved a complete refurbishment and internal modification of the existing property. The second phase involved the design of a rear extension to the existing pub in order to create more space to facilitate additional dining and drinking facility and to create a direct link with the garden space. The rear extension provides additional seating space which opens up to the rear garden. The clients are keen to improve the existing pub and provide a good ambience in the pub for the local residence, yet respecting the character of the conservation area.